Yes, we’ve got it!

We hebben zelf jaren gezocht naar een motor en nu heeft een motor óns gevonden! Mr. Robin Sipe van S&S Turbine Services Ltd. heeft naar aanleiding van onze activiteiten op Facebook contact met ons gezocht en biedt ons een motor aan in ruil voor reclame; zó werkt dat met sponsors.
 
Uiteraard zijn wij verrukt over deze nieuwe aanwinst, tegelijkertijd brengt dit bij een volgende uitdaging: om deze motor te gebruiken, moeten er papieren bij komen. Daartoe moet de motor gereviseerd worden, waarna het benodigde certificaat wordt uitgegeven.
 
En dan zijn we op het punt aangekomen waarop wij jullie hulp gaan vragen:
- om een motor mét papieren in hangar 1 bij de D-8114 te krijgen, verwachten we een bedrag tussen de
   C$ 45.000,- en C$ 50.000,- nodig te hebben. Omgerekend is dat tussen de € 30.000,- en € 33.000,-


Daarom doen we een oproep aan al onze fans, aanhangers, ondersteuners, supporters en luchtvaartliefhebbers om NU donateur te worden óf een mooie gift aan onze stichting te doen. Als we het benodigde bedrag tijdig bij elkaar krijgen, kan de motor zómaar te zien zijn tijdens de Luchtmachtdagen op 14 en 15 Juni!


S & S Turbine Services Ltd. is een Canadees bedrijf, gevestigd in Fort St. John, British Columbia. Onze focus is tweeledig:

  1. Ondersteuning, het onderhoud en de revisie van aeroderivatieve gasturbines in elektrische generatoren en aardgascompressie service.

  2. Ondersteuning, onderhoud en revisie van militaire vliegtuigmotoren en van aeroderivatieve gasgeneratoren toegepast als voortstuwing voor schepen.
 

  DSF Facebook

 

 

   

Stichting Dutch Starfighter Foundation

Post adres:
Groenewoud 28, 5401 PC Uden,  Nederland

E: info@dutchstarfighterfoundation.com

Kamer van Koophandel: 72604212
RSIN / fiscaal nummer: 859170433
IBAN: NL90 RABO 0337 0560 72
BIC/SWIFT: RABONL2U

 

 

   

HVV NL

 

 

   

Privacy reglement