ZIP72 frontpage smallDe International F-104 Society, opgericht in 1989 als een initiatief van wijlen Ton “Rabo” van der Zeeuw en Harry “Choco” Prins, gaf al lang voordat het internet gemeengoed werd een volledig aan de Starfighter gewijd tijdschrift uit, genaamd “Zipper”. Met de komst van internet werd de noodzaak voor een gedrukt tijdschrift steeds minder en verdween de Zipper een beetje in de vergetelheid.

Maar, recentelijk heeft “Choco” een nieuwe uitgave van de Zipper gewijd aan de HVV / DSF en is de geschiedenis van de HVV / DSF beschreven, alsmede de levensloop van onze D-8114 en de kist die we hopen te verkrijgen, de D-5810. Door op de afbeelding te klikken, kunt u Zipper nr. 72 downloaden. Een gedrukte versie zal ook verkrijgbaar zijn tijdens evenementen die wij bijwonen!

Als u oudere uitgaven van de Zipper wilt downloaden is dat ook mogelijk, via de IFS website (https://www.i-f-s.nl/ifs-magazines-ezipper/). Sowieso is de IFS-website een hele interessante website voor alle F-104 liefhebbers, met veel gedetailleerde informatie over bijvoorbeeld F-104 vliegers, squadron-rotaties, ongevallen, internationale oefeningen en locaties van bewaard gebleven Starfighters over heel de wereld, inclusief veel unieke foto’s.

 

 

  DSF Facebook

 

 

   

Stichting Dutch Starfighter Foundation

Post adres:
Groenewoud 28, 5401 PC Uden,  Nederland

E: info@dutchstarfighterfoundation.com

Kamer van Koophandel: 72604212
RSIN / fiscaal nummer: 859170433
IBAN: NL90 RABO 0337 0560 72
BIC/SWIFT: RABONL2U

 

 

   

HVV NL

 

 

   

Privacy reglement